torstai 9. marraskuuta 2017

Muuttaisinko blogini suuntaa?

Täällä blogissa on taas ollut hiljaisempaa. Ja tulee varmasti olemaankin hiljaisempaa. Viime aikoina eri blogeista on saanut lueskella kannattaako bloggaaminen enää ollenkaan? Blogien pitäisi olla tietynlaisia, joka kiinnostaisi mahdollisia lukijoita. Toki tunnustan itsekin olevani varsin kriittinen siitä millaisia blogeja luen ja ihan kourallisen määrän blogeja seuraan.
Tästä syystä olen alkanut miettimään muuttaisinko tämän sekalaisen blogini ja keskittyisin jatkossa pelkästään luontokuvien jakamiseen? Valokuvaaminen on aina ollut sydäntäni lähellä, ei niinkään oman elämän jakaminen. Toki on ollut mukavaa pitää itselleen päiväkirjamaista blogia, jälkeenpäin on mukava lueskella kaikesta missä on tullut käytyä ja mitä tehtyä. Päätin muutaman kuukauden jälkeen aloittaa päiväkirjaan kirjoittamisen uudelleen. Siellä tekstit pysyvät varmassa tallessa ja tietysti tulee paljon kirjoiteltua asioista, joista ei voi eikä halua edes tänne blogiin edes kirjoitella.

Ensilumi 
Välillä tulee kausia, jolloin ei tapahdu yhtikäs mitään kirjoittamisen aihetta. Toisinaan joudun ns. väkisin keksimään jotain kirjoittamisen aiheita. Tämän vuoden kuluessa tein päätöksen etten aio lannistua siitä, vaikka välillä ei ole mitään kirjoittamisen aiheita. Mutta mitä enemmän olen alkanut ajattelemaan, niin sitä enemmän olen tullut siihen tulokseen, että tämä lifestyle henkinen blogi ei ehkä sittenkään ole oma juttuni.


Tämän tekstin kirjoittamisen myötä olen entistäkin varmempi, että jatkossa tämä blogi tulee keskittymään pelkästään valokuvaamiseen. Tuntuu kuin harteilta olisi tippunut yksi taakka vähemmälle tämän kirjoituksen myötä. Kiitokset niille jotka ovat blogiani satunnaisesti lukeneet ja antaneet kommentteja. Kommentteja on ollut ilo saada ja toivottavasti niitä saan siitäkin huolimatta, että blogini muuttuu. Samalla pitää keksiä blogille uusi osuvampi nimi. Blogin osoite pysyy muutoksesta huolimatta samana. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luetuimmat tekstit